Rólunk
Irodánk szakterülete évek óta ingatlan adásvételek és bérbeadások jogi bonyolítása. Amennyiben ingatlanának értékesítését megbízható és szakértő irodára kívánja bízni, úgy a MizseIngatlan Önnek minden területen a legjobbat nyújtja. Legyen ez belterületi, vagy külterületi ingatlan, hosszú évek tapasztalata és a pontos jogszabályi háttér ismerete Önnek biztonságot jelenthet abban, hogy nemcsak a vevő felkutatásában, hanem az adásvétel szakszerű lebonyolításában is a legjobbat tudjuk nyújtani. Aki ingatlan értékesít, az általában vásárolni is szeretne másikat. Ha a kínálatból azonnal tud választani, úgy nem kell más helyen keresgélnie, irodánkban azonnal találhat megfelelő ingatlant.
Igény esetén jelzáloghitel, személyi kölcsön, hitelkiváltás, állami támogatás (CSOK, LTP) teljeskörű díjmentes ügyintézés kiajánlása egyedi kedvezményekkel!
Telekalakítás, egyéb földmérési munkák kiajánlása.
Bízza ingatlanát a MizseIngatlanra!
„Minden, ami ingatlan: MizseIngatlan”
Irodánk által közvetített ingatlanok esetében az adásvétel ügyvédi munkadíja 0,- FT!
Nincs regisztrációs díj és hirdetését feladhatja interneten is! Irodánk nem kér kizárólagosságot, így más helyen is hirdethet és saját maga is eladhatja az ingatlanát!

Ingatlanközvetítéssel kapcsolatban keresse irodánk munkatársát Ulicskáné Obornyák Andreát a +36-30/654-03-75 telefonszámon.


Dr. Adonyi Lajos ügyvéd
© 2016 MizseIngatlan.hu | Weboldal készítés: uniti.hu